De volgende therapeuten maken deel uit van het team:

Ria Cuppers


Stefanie Van Tendeloo


Loes Preuveneers

‘We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan’ – Marc Van Veen

Van dit alles een positief leerproces maken, aan de zijde van het kind en in overleg met de omgeving (ouders, school, …), geeft me elke dag voldoening. Ik sta als kinesitherapeut gepassioneerd, kritisch en speels in het veld op maat van ieder kind afzonderlijk.

Een kind in ontwikkeling net dat duwtje geven waar nodig met oog voor optimale zelfstandigheid en zelfvertrouwen, daar ga ik voor!

Pediatrisch kinesitherapeut:

  • Master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen, KULeuven (2016)
  • Psychomotorische ontwikkeling en remediĆ«rend leren, Thomas More (2018)
  • Bobath foundation course, Bobath Centre London (2020)
  • Zuigelingenasymmetrie, EKWIP Uden (2022)

Inez Clauwens

Ik ben Inez. Een pas afgestudeerde kinesist, gespecialiseerd in kinderen (pediatrie). Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en ben zelf iemand die veel belang hecht aan beweging en actief zijn. Verder ben ik ook nog leidster in de chiro, wat zorgt dat werken in een kinderpraktijk de ideale job voor mij is! Ik heb de voorbije jaren al stage gedaan in onder andere het koninging Paola kinderziekenhuis te Antwerpen, buitengewoon onderwijs den Anker te Mechelen en Heder te Antwerpen.

Daarnaast werk ik ook enkele uren per week in Borgerstein voor adolescenten en volwassenen met motorische problemen, waar ik daarvoor ook al vakantiewerk gedaan had.